top of page
fra_arr1.jpg

Markedsgata

På lørdag formiddag blir det yrende liv og en langstrakt og flott markedsgate i Svelvik. Vi planlegger et spennende og morsomt program med underholdning for store og små - følg med her for mer informasjon etterhvert.

 

Denne dagen flytter alle Svelviks kremmere ut i gata, det blir salg av mat og snacks, baklukeloppis, foreninger og lag står tett i tett langs hele Storgata. Kom og opplev livet, eller kanskje du vil stille med egen stand?

Når: Lørdag 10. august kl 10.00-17.00

Hvor: Svelvik sentrum

Hvem: Utstillere som driver næring, tjenester, gatemusikanter/artister, frivillighet, politiske partier, lag og foreninger.

kr 1000,- for 3x3 meter

kr 2300,- for 3x6 meter

kr 500,- for 1x1 meter

 

Lokale lag/foreninger står gratis for informasjonsstand // kr 500,- for 3x3 meter salgsstand

Gatemusikanter/artister står gratis, tillatt med innsamlingsmetode ¨mynter i hatt¨ eller vipps ;-)

Beløpet må innbetales på forhånd for å få tildelt plass. Kontonummer:  2220.26.89780 eller vippsnr.: 823334. Merk innbetalingen med ¨Svelvikdagene, navn på organisasjon¨

Har du andre mål på din stand, ta kontakt med oss på: marked@isvelvik.no

Ved spørsmål ang betaling send epost til: regnskap@isvelvik.no

Her kan du melde deg hvis du ønsker plass i markedsgata på Svelvikdagene i regi av Handelstandsforeningen i Svelvik.

 

Info om stand i markedsgata lørdag 10. august 2024

Lørdagen på Svelvikdagene er vår tradisjonelle markedsdag med stort innslag av kunstnere, håndverksprodukter, lokale lag og foreninger.

Markedsgata er åpen fra kl 10.00 til 17.00.  Vi ønsker å tilby standplass til tidligere og nye utstillere, og håper på et variert tilbud til de besøkende i Svelvik på disse fine dagene.

Mange tusen mennesker besøker den store markedsdagen. Hovedarrangørens telter og scene ligger i Storgata for å skape en fin blanding av salg og underholdning. Prisene er kr 1000,- for 3x3 meter og kr 2300,- for 3x6 meter. Har du andre mål på din stand, ta kontakt med oss for eventuell justering (gata må være fremkommelig som rømningsvei). Brukes mer plass enn bestilt/betalt, vil dette måtte betales for.

Lokale lag/foreninger står gratis for informasjonsstand, og kr 500,- for 3x3 meter salgsstand. Ønsker dere strøm må dere selv avtale dette med nærmeste nabo.

Beløpet må innbetales på forhånd for å få tildelt plass. Kontonummer: 2220.26.89780 eller vippsnr.: 823334

Etter påmelding og innbetaling vil du få tilsendt en bekreftelse, standnummer og litt praktisk informasjon. Sender du din bestilling på e-post eller brev, påfør navn, firma, adresse, telefon (gjerne mobil) og e-post og hvor mye plass du trenger i lengden i gata.

Etter pålegg fra lensmann er det forbudt å selge Softgun (og kuler) og sprayboks som skyter farget tråd.  
Meld deg på nå og sikre deg din plass!

For påmelding og eventuelle spørsmål benyttes e-post til marked@isvelvik.no

Med vennlig hilsen

Svelvik Handelstandsforening

bottom of page