konsertene

følg med // her kommer det fortløpende ny info!
fredag
selfie.jpg
TRANG FØDSEL  //  fredag kveld

Trang Fødsel ble dannet i Bergen 1993. Gjennombruddet kom med sangen Kursiv og platen Hybel i 1997. De har gitt ut 6 album og solgt mer enn 200.000 eksemplarer. De har har spilt mer enn 1000 konserter i mange forskjellige land. Trang Fødsel er et av de aller mest spilte bandene på norsk radio.

Trang Fødsels 10 mest kjente sanger:
Drømmedame - Manisk - Midt i trynet - På fredag - Hippie - Mia - Hei, her er jeg - Livet er helt ålreit - L.i.g.g. u.n.n.a. - Kursiv

Gled deg til å høre Trang Fødsel live! Her er 10 ting du kanskje tenker på i løpet av en konsert med Trang Fødsel: Russetiden - Bilferie i Europa - Sommeren -05 - En ekskjæreste - Kalles klätterträd - Jazz - Stedet der du vokste opp - Sing Star - ”Hæ? Er det de som har laget den også?” - Tegnspråk

ClaesLindberg2.png
claes lindberg covershow  //  fredag kveld

CLAES LINDBERG COVERSHOW er et partykonsept som hela tiden tar nye former for å gjøre partyfaktoren så høy som mulig!
 

Dette sier de om seg selv: "CLC Fortsätter enträget sin oförglömliga resa genom Norge och Sverige för att sprida glädje, kärlek och framförallt underhålla alla som vill lyssna på Härlig Svensk PartyMusik !! Ingen scen är för liten eller för stor, vi spelar närsomhelst/överallt/hursomhelst!"

fredaG kveld etter konsertene
//
DJ Børre spiller

lørdag
pressebilde.jpeg
swing it - gla' jazz  //  lørdag ettermiddag

Swing’it har siden sin opprinnelse utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle tradjazz-bandene i Norge og Europa. Bandet tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. De forteller historier om jazzens opprinnelse og det glade 20-tallet; glitter, glamour og Great Gatsbys fester.
Musikken deres er den perfekte blandingen av vintage og moderne: inspirert av det gamle, med presentert med nytt liv. De presenterer den tradisjonelle jazzen som den egentlig var, nemlig festmusikk, mikser det med poppete arrangementer og et fantastisk liveshow som resulterer i en unik atmosfære.


De har spilt mer enn 60 konserter på mange av landets største festivaler, som Kongsberg Jazzfestival, Molde Jazzfestival, Sildajazz og Stavernfestivalen. De kom også hele veien til semifinalen i Norske Talenter i 2018 ved å trollbinde dommere og publikum med jazzete versjoner av gamle Disney-klassikere.

Fuckups.jpg
lokale helter: fuck ups  //  lørdag kveld
Freddy Kalas 1_li.jpg
freddy kalas  //  lørdag kveld

Fredrik Auke, bedre kjent som Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Selv om Freddy først debuterte i romjula 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broiler sine tidligere prosjekter som “Vannski”, “Afterski”, “Bonski” m.m.

I 2014 ble han en del av Sky Agency familien (Broiler, m.flere), og sammen har de tatt festen til nye høyder. I 2015 inngikk også Freddy samarbeid med Universal Music Norge. Allerede fra første låt – ”Pinne for landet” (2014) – tok lytterne han godt i mot. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. gladlåta «Vibber», til energiske ”Feel Da Rush” og sommerhiten ”Jovial”, som toppet alle hitlistene. Sistnevnte låt gjorde ”jovial” til det mest søkte ordet på Google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert med ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. Freddy Kalas har rundet 265 millioner streams (!) på Spotify og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. I 2018 var Freddy aktuell med NRK’s vennskapskampanje «BlimE» der han stod i spissen med årets låt.

Hittil i år har han gitt ut den herlige singelen «Alt Blir Bra», samt sommerhiten «Et Sommertegn» i klassisk Freddy stil!

Torgeirs og hans menn_li.jpg
torgeir og kjendisene  //  lørdag kveld

 TORGEIR & KJENDISENE er ikke et band som alle andre. Torgeir Hansen kombinerer humor, humør og spilleglede, og sammen med sine 3 kollegaer – Per, Kenneth og Håkon – musikalitet av høy klasse.

Dette har gitt bandet trofaste tilhengere som reiser med og synger med nær sagt over hele landet. En haug med CD-plater har det også blitt og en rekke radiohits, samt noen som av tekstmessige hensyn ble for sterke for sarte, norske radioører.

Turneen, som TORGEIR & KJENDISENE la ut på for mange år siden, går altså videre. Ta gjerne en tur innom nå når de spiller i strøket. Dette er folkelig underholdning på folkets egne premisser.