Info om stand i markedsgata lørdag 11. august 2018

Planleggingen av Svelvikdagene og markedsgata er i full gang. Lørdag 11. august er vår tradisjonelle markedsdag med stort innslag av kunstnere, håndverksprodukter, lokale lag og foreninger. Markedsgata er åpen fra kl 10.00 til 17.00. Vi ønsker å tilby standplass til tidligere og nye utstillere, og håper på et variert tilbud til de besøkende i Svelvik på disse fine dagene.

Mange tusen mennesker besøker den store markedsdagen, og har vært blant de mest populære for utstillere de senere år. Hovedarrangørens telter og scene ligger i Storgata for å skape en fin blanding av salg og underholdning.

Prisene er uforandret for 6. året på rad, kr 900,- for 3x3 meter og kr 1800,- for 3x6 meter. Har du andre mål på din stand, ta kontakt med oss for eventuell justering (gata må være fremkommelig som rømningsvei). Brukes mer plass enn bestilt/betalt, vil dette måtte betales for.

Lokale lag/foreninger står gratis for informasjonsstand, og kr 300,- for 3x3 meter salgsstand. Ønsker dere strøm må dere selv avtale dette med nærmeste nabo.

 

Beløpet må innbetales på forhånd til kontonummer     2535.05.00335     for å få tildelt plass.

 

Etter påmelding og innbetaling vil du få tilsendt en bekreftelse, standnummer og litt praktisk informasjon. Sender du din bestilling på e-post eller brev, påfør navn, firma, adresse, telefon (gjerne mobil) og e-post og hvor mye plass du trenger i lengden i gata.

Etter pålegg fra lensmann er det forbudt å selge Softgun (og kuler) og sprayboks som skyter farget tråd.

 

Meld deg på nå og sikre deg din plass!

For påmelding benyttes e-post til gata@svelvikdagene.com eller via skjemaet du finner på denne siden >>

 

Eventuelle spørsmål, kontakt oss på e-post gata@svelvikdagene.com


Med vennlig hilsen
Svelvik Musikkorps 
Stian Samuelsen