Gå ikke glipp av:

POSTGIROBYGGET spiller lørdag kveld
Idyll i mer enn 20 år!
Det hele startet med at fire av besetningen var studenter ved Marinteknisk på NTNU i Trondheim, hvor kulturarrangementet Ruka ’94 var under planlegging høsten 1994. Det skulle være rockekonsert og bandet var i og for seg klart: Det tre år gamle marinbandet The Pissed Off Sons. Settlista bestod av coverlåter, og harry-faktoren var åpenbar.
The Pissed Off Sons ble etterhvert til Postgirobygget, og i 1996 ble Melis spilt inn - den første plata i en rekke av mange suksessutgivelser. Melis solgte i nesten 200 000 eksemplarer og holdt seg på VG lista i 70 sammenhengende uker.

Postgirobygget hadde 20-årsjubileum i 2016, de har gitt ut 9 album og holdt cirka 1 000 konserter - vi snakker om et av Norges mest populære band. De har forsynt det norske folk med radiohits og konserter - ingen har gått glipp av hits som "En Solskinnsdag", "Idyll", "23 tommer" "Bohemen er død" osv. Sommeren er definitivt høysesong for Postgirobygget, med turnering rundt i hele landet.  Masse folk, god stemning og bra vær er fellesnevnere når Postgirobygget er på plass!

Postgirobygget består av
Arne Hurlen: Vokal, gitar
Per Sarin Madsen: Trommer
Nicolai Hauan: Bass
Daniel Hovik: Tangenter
Nils Petter Time: Gitar  
BIG WHEELS varmer opp lørdag kveld
Big Wheels spiller låter av John Mayer, Jonny Lang, Travis Tritt, Blackberry Smoke, Garth Brooks, Rascal Flatts, Lynyrd Skynyrd, Ken Mellons og Eagles for å nevne noe.

Vokal, Øyvind Strøm: Har vært med på store og små gigger over hele landet, vært oppvarmer for Kurt Nilsen, og sunget duetter med bla. Elg.

På keyboard, Ole «Mr. Pianoman» Kopperud:
Ole har alltid vært piano-entertainer og har spilt på de fleste utestedene på Østlandet. Alltid stemning der Ole er tilstede.

På gitar, Nick Hennie: Nick er inspirert av Joe Satriani, Stevie Vai og Walter Trout. Spiller alt fra folkmusikk, jazz, country til hard rock. Har vært mye rundt på puber, festivaler og  diverse tilstelninger.

På bass, Leif Richard Nilsen: Og ble kapret av Big Wheels da de trengte bassist. Spiller alt som er moro å spille.

På trommer, Knut N. Røsand: Har spilt trommer i mange forskjellige settinger. Ble med i Big Wheels for å lære mer om Country og Rock ‘n’ Roll.
STAYSMAN & LAZZ spiller fredag kveld
Staysmann & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte var helt oppe på 6. plass på VG-lista.

Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014; «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Høsten 2015 fylte de Rockefeller sammen med Katastrofte, og publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest.

Våren 2015 deltok duoen i MGP med sangen "En godt stekt pizza".

Hjemmeside: https://www.facebook.com/staysmanlazz

Youtube: http://www.youtube.com/user/StaysmanLazzVEVO

GUTTA FRA BJELLEKLANG spiller lørdag ettermiddag
Gutta Fra Bjelleklang er ingen ringere enn to av herrene fra Bjelleklang (som tør være kjent
for de fleste). Bjelleklang har gitt ut 10 album, som har solgt svært godt i Norge.
Blant hitene som disse herrene har brakt ut til det norske folk, kan nevnes Hyttetur,
Mercedes Benz, Gummihatt, Meisemelodi og Gud - hvor du er deilig.

Gutta Fra Bjelleklang er:
Frank Øren – vokal samt rytmeinstrumenter.
Frank danser gjerne med store potteplanter hvis ikke annet er å oppdrive. Konge på nachspiel...
Robert Skrolsvik – vokal samt alle former for strengeinstrumenter. Kan til og med
tangenter hvis det skulle være nødvendig. Best på vorspiel...

Frank og Robert har nå slått seg på stortromma og dannet en duo i tillegg til alle de andre tingene de holder på med. Tanken med konseptet Gutta Fra Bjelleklang er å skape god stemning med kjente og kjære låter. Repertoaret vil i hovedsak være kjente norske og skandinaviske sanger som publikum kjenner fra tidligere. Det kan meget vel være at en eller kanskje til og med flere av slagerne fra Bjelleklang er blant låtene som allsynges. ”Hvis du ikke kjenner låta fra før, så lærer du den nå” – er en setning Herr Robert Skrolsvik ofte benytter, og han har så rett så rett! Allsangfaktoren vil være høy og sceneshowet vil ha en nøktern men stilren utforming. Herrene i laget er for øvrig lettstelte og greie å ha med og gjøre…